The cart is empty
il2_i2s-c_resize_1
Pink Faun
il2_i2s-c_resize_1il1_i2s-a_resize

Pink Faun IL-1 I2S interlink (HDMI - HDMI) - 1 Meter

  • Description
  • Specifications

Pink Faun IL-1 I2S interlink (HDMI - HDMI) - 1 Meter

This I2S cable is designed for connecting the Pink Faun I2S bridge and a Pink Faun DAC. These cables can be fitted with different brands or type connectors such as RJ45, BNC and mini DIN on request. The cable is constructed with Pink Faun non-inductive tinned copper cable which guarantees a consistent quality in the future. The standard length is 1 meter.

Deze I2S kabel is ontwikkeld voor de verbinding tussen de Pink Faun I2S bridge en een Pink Faun DAC. Op aanvraag kunnen deze kabels worden voorzien van andere merken of soort aansluitingen zoals RJ45, BNC en mini DIN. De kabel is opgebouwd met Pink Faun non-inductief vertint koper kabel wat een constante kwaliteit in de toekomst garandeert. De kabel is standaard 1 meter.


Ook de lvds kabel is een succes! Wat vooral opvalt zijn de ongekende transparantie, natuurlijkheid en de zeer precieze plaatsing in de ruimte. Het is mogelijk om de individuele spelers in een grote bezetting exact te lokaliseren in ware dimensie. En dat na 4 dagen inspelen. Wat ik hier thuis muzikaal beleef na alle wijzigingen in mijn audiosysteem is ongekend en benadert zeer dicht de live situatie. Als je je ogen sluit is er geen sluier of gordijn meer tussen mijzelf en de uitvoerenden op het podium. Ik zit in de concertzaal. Grote klasse!

 

Weight: 1 kg
Length: 1 m
Magna Hifi - Webshop: Pink FaunPink Faun
audiophilles mh service

MUSIC LOVERS

EXCELLENT SERVICE

mh contact mh payable

PERSONAL ADVICE

AFFORDABLE

keyboard_arrow_up